Minneord for Jan Roger Husebø

Jan Roger Husebø fra Tønsberg døde i en bilulykke torsdag morgen. Frisbeemiljøet har dermed mistet en av sine beste spillere og en god venn.

Jan Roger spilte for Tønsberg Frisbeeklubb og har vært en av de beste spillerne i diskgolf i Norge de siste årene. Han utmerket seg spesielt ved å bli norgesmester og vinne kongepokalen i 2009. Han var ratet som den 6.beste norske spilleren av PDGA og har kjempet høyt oppe i teten i alle turneringer han har spilt de siste årene, senest under NM i Skien i fjor hvor han ledet turneringen sammen med sin eldre bror Per Erik etter første dag.

Frisbeemiljøet i Norge er ganske lite men desto mer sammensveiset. Tapet av Jan Roger setter dermed et stort preg på alle i frisbeemiljøet og han kommer til å bli dypt savnet.

Jan Roger var kjent i miljøet som en alltid omgjengelig, morsom og positiv person, og vil også bli husket av oss alle som en som spredde glede rundt seg. Jan Roger ble bare 26 år og etterlater seg samboer og en datter på 2 mnd. Våre tanker og medfølelse går til hans nærmeste familie og nære venner.

Disksport Norge kommer til å stille med en krans under begravelsen på fredag. Det vil også bli en markering med et minutts stillhet under årets første Norgescup i Bergen 21.april.

Skrevet av Hans Marius og Jostein

22 hendelser på “Minneord for Jan Roger Husebø”

 1. Det er ufattelig trist. Er ufattelig å forstå når sånt skjer. Sauaskiten har også bestillt en oppmerksomhet på vegne av klubben. Kondolanser til de etterlatte!

 2. Våre varmeste tanker og kondolanser til Jan-Roger’s familie, venner og frisbeemiljøet i Tønsberg. Vi vil minnes ham som en kjempehyggelig, morsom og varm person, og ikke minst som en idrettsmann av ypperste klasse.

 3. Ørjan H. Grandal

  Kondolere… du kommer til og bli stort savn fremover på nc’en og til nm hvil i fred

 4. Hadde gleden av å spille i samme flight som Jan Roger i første runde i Skien. Minnes en smilende, omgjengelig gutt med masse godt humør. Så det utrolig trist å høre om det tragiske som har skjedd.
  MIne tanker går til familie og venner.

 5. Ansgar med Familie

  Syntes dette var veldig trist.Våre tanker går til samboer,datter,familie og venner.

 6. Så ufattelig trist. Jeg sa engang at skulle jeg gått i krigen ville jeg hatt Husebø-brødrene med meg. En bauta, en god mann og stolt far. Nå er Jan Roger borte. Mine tanker går til familien. Arne

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen