– Mangler noen søknader

Disksportkonsulent Erik Hammer Staalesen sier at det mangler noen søknader drøye døgnet før søknadsfristen for å arrangere norgescup og NM 2019 går ut. 

 

– Vi har fått inn søknader på tre norgescuper, norgesmesterskapet og pargolf-NM per nå i kveld. Det har tatt seg opp med søknader nå de siste dagene, men faktum er at vi mangler noen søknader, sier Staalesen.


Erik Hammer Staalesen oppfordrer flere klubber til å søke om nasjonale turneringer.

I utgangspunktet ønsker man fem norgescuper, pluss NM og pargolf-NM. Men slik statusen er i skrivende stund mangler man altså søkere på to av norgescupene. 

– Ja, det er korrekt. De som har søkt på norgescuper har ikke søkt på de samme datoene, og vi håper veldig på at klubbene nå bruker tida fram til søknadsfristen går ut i morgen på å søke. Vi ønsker flere gode søknader, og håper virkelig at klubbene nå kommer på banen, oppfordrer Staalesen.

Her er de aktuelle helgene man kan søke på:
NC nr. 1. Dato 4. – 5. mai – uke 18
NC nr. 2. Dato 25. – 26. mai – uke 21
NC nr. 3. Dato 15. – 16. juni – uke 24
NC nr. 4. Dato 6. – 7. juli – uke 27
NM Diskgolf. Dato 24. – 25. august – uke 34
NC nr. 5. Dato 7. 8. september – uke 36
NM Pargolf. Dato 21. – 22. september – uke 38

Les seksjonens eget nyhetsbrev her: https://mailchi.mp/308b5aa7360d/seksjon-disksport-nyhetsbrev-4-2018?fbclid=IwAR2HYg7Xk6i5Ns2qmLW_c_yoGrTkd7vXFTREIriLdtxmeZGuMm-0PByAPaM

NM til Krokhol?
I følge frisbeegolf.no sine godt informerte kilder er det Krokhol-gjengen som står bak den eneste NM-søknaden som har kommet. Vi mener også å vite at Øverås har søkt på norgescup, og at Langevåg IL har søkt om pargolf- NM på Gålå. Tønsberg frisbeeklubb skal også ha søkt om en nasjonal turnering i følge kilder på facebook, og i tillegg har vi fått vite at også Flaktveit ( Bergen) har søkt – men der stopper våre spekulasjoner opp for denne gang.

Søknadsfristen er i morgen – frisbeegolf.no kommer med mer om denne saken tidlig neste uke.

Skroll til toppen