Kragerø Open under 350 års jubileum

Som vi nevnte under første podcast for Frisbeegolf TV vil det bli avholdt en frisbeegolf turnering i Kragerø 9. juli. Dette er en del av feiringen av Kragerø by`s 350 års jubileum, der Kragerø Frisbeeklubb arrangerer forskjellige arrangementer over to dager som absolutt vil gi oppmerksomhet for sporten i området. Idylliske Kragerø vil dermed være stedet for det som kan bli en spektakulær konkurranse denne sommeren.

I det som arrangøren kaller «hjertet av den norske Rivieraen» vil det denne sommeren arrangeres Kragerø Open 2016, en dagskonkurranse som vil bli spilt over 36 hull med innlagt lunch. Kragerø Frisbeeklubb har i dag en «fast» bane som består av 8 løse kurver som det vil bli satt permanente kurver på i Studsdalen. Det er 9 hull som vil bli spilt her, mens 9 andre vil bli satt opp i parkanlegget til Berg Museum. Kragerø Kommune er godt involvert i prosjektet med Kragerø Open, og finalen på konkurransen vil foregå i sentrum av byen. Her snakker vi eksponering av sporten man sjelden ser maken til!

Fra toppen av hoppbakken, tee for signaturhullet på Kragerø Open 2016
Fra toppen av hoppbakken, tee for signaturhullet på Kragerø Open 2016

Til arrangementet har de leid inn Jeinekameratene for å filme og dekke turneringen, og når det snakkes om å ha en finale der det kastes i trange smug, bruer og sentrum av en virkelig sørlandsperle ser vi frem til å se hva denne turneringen har å by på. Dagen før turneringen vil det også være en teaser i sentrum, en putte-konkurranse med premier for barn opp til 11 år og til de som er eldre enn som så. Det er også snakk om å sette opp et signaturhull der utkastet vil være på toppen av overrennet på en hoppbakke, og ned til en øy med en kurvpyramide. Med andre ord kan dette bli en opplevelse som er vel verdt å få med seg, og vi ønsker lykke til i planleggingen frem mot sommeren.

Skroll til toppen