Intervjuserie: Flyshop Norge

Fjerde runde av serien tar oss så langt sør at vi nesten er i Danmark. Litt Danmark, men mest Kristiansand. Vi lar intervjuet tale for seg.

Hvordan vil du introdusere shopen deres med en setning? Få med sted, lokaler, nettbutikk o.l.

FlyShop Norge er en proshop i Kristiansand som ligger på Hånes – for mer info FlyShopNorge.com

Hvordan har 2018-sesongen vært for dere?

2018 har været et utrolig spennende år. Først og fremmest har FlyShop Norge fått en ny ”ansatt”. Jørgen Steffensen har påtatt seg salgsansvarer og jeg (Kristian Vernegaard, innehaver) er utrolig glad over at FlyShop Norge klarer og tiltrekke sliker personer som bidragsytere!

Team FlyShop, som består av 4 spillere; Lydie Hellgren, Kenneth Larsen, Helge Rosenvold og Kristian Vernegaard har hatt en begivenhetsrik sesong.

Lydie Hellgren (#24010) blev nr. 2 i European Disc Golf Championship Pro Master Women. Noe som dengang var en bitter pille og svelge, men og viser til Lydie’s evner og ferdigheter på en frisbeegolf bane. 2018 sesongen var og året hvor Lydie fikk en signatur disc hos Kastaplast ”a disc golf world traveler”.

Kenneth Larsen (#70977) har tidligere vist at han kan hevde seg blant de beste i Norge og i Sandnes Open blev til en karriere beste plassering med en 3. plass i Norgescupen.

Helge Rosenvold (#69207) har hatt den tyngste sesong. Forventingene til sesongen var skyhøye, og Helge fikk og en ”signatur disc – nemlig de famøse RosenRoc discene”. Men en overbelastning skade i skulderen betød at han ikke har spilt en eneste turnering i 2018.

Kristian Vernegaard (#65012) har fått stabilisert sitt spill enda mer, og med unntatt av Norgesmesterskapet i Oslo og en kysttour, har Kristian været rundt eller i topp 10 i alle turneringer.

Har dere noe spennende for 2019-sesongen som dere ønsker å dele med folket?

På nuværende tidspunkt ønsker vi ikke å bekrefte noe, men vi har alltid noe på tegnebrettet.

Hvordan bidrar dere inn i lokalmiljøet per dags dato, og hvilke planer har dere for videre arbeid inn mot frisbeemiljøet både lokalt og evt. på landsbasis?

FlyShop Norge er en proshop som veldig gjerne vil komme ut og bidra alle steder hvor vi har mulighet for det. Vi støtter veldig gjerne opp om skoler, bedrifter og andre sportsklubber som vil prøve disc golf. Samt vi og støtter opp om etablerte disc golf klubber som oss på turneringer, ukesgolf eller hva det nu kunne være.

Nevn en disk, et tilbehør, eller noe annet som norske frisbeegolfere ikke har i bagen sin som en og alene gjør at vi henger etter på verdensbasis.

Norge er veldig frempå, når det angår tilbehør i baggen. Men for at vi som frisbeenasjon må ta steget opp til Finland mangler vi erfaring. Flere av spillene som kommer frem nå, viser hvilken treningsmentalitet det krever, men mangler erfaring – og det er dessverre ikke enkelt å kjøpe eller å selge for en proshop.

Nydelig intervju. Takk til Flyshop. Vi reiser litt vestover til neste gang og skal høre fra Aceshop.

Skroll til toppen