Fornye medlemskap for 2018 sesongen

Frisbeeåret 2017 er nå historie og 2018 venter med nye utfordringer, turneringer og opplevelser. Men dette krever også at vi må betale de små symbolske avgiftene for det nye året. Alle som skal spille NorgesCup-turneringer i 2018 må være medlem av en lokal klubb og ha betalt spillerlisens, og hvis du skal spille EuroTour må du være medlem av PDGA. Og selv om du ikke har planer om hverken NC eller ET er det mange fordeler og gode grunner til å være medlem likevel. Vi viser deg hvorfor og hvordan.

Klubb-medlemskap

De fleste frisbeeklubber i Norge har en medlemskapsordning. Prisen varierer litt fra klubb til klubb, men uansett hvor du velger å melde deg inn er det viktig at du gjør dette for å støtte sporten og klubben. Først og fremst er det viktig for klubben å få inn medlemskontingentene for bl.a. å vedlikeholde/bygge lokale frisbeegolfbaner og kunne drive med rekrutering i nærområdet. I tillegg er det viktig for frisbeesporten i Norge at så mange som mulig står på listen over aktive spillere i Norge slik at vi kan få større innflytelse i NAIF og pengestøtte fra idrettsforbundet.

Vi oppfordrer alle norske spillere om å kontakte sin lokale klubb for å betale medlemskontingent for 2017. Oversikt over norske klubber kan du se her.

Lisens

Når du er registrert som medlem hos en klubb vil du få muligheten til å kjøpe forbundets spillerlisens som er påkrevet for å delta i Norgescup eller NM. Denne lisensen er kr.200,- for hele året, og utstedes av din lokale klubb.

PDGA-medlemskap

PDGA er en internasjonal organisasjon for frisbeegolf. Man kan ha medlemskap for amatører (Am) eller for profesjonelle (Pro), eller for juniorer under 18. Man må ha Pro-medlemskap for å kunne ta imot pengepremier under PDGA-turneringer som for eksempel norgescup. Vi anbefaler amatørmedlemskap om du skal melde deg inn for første gang. Som PDGA-medlem får man en rating som på en avansert måte regner ut hvor god du er i forhold til andre spillere basert på dine resultater i turneringer. I tillegg kan man bli påkrevd å betale et ekstra gebyr om man deltar i PDGA turneringer uten å være medlem, dette gjelder spesielt i USA. Se oversikt over ratingen til de norske medlemmene her.

Flere og flere turneringer baserer påmeldingen på ratingen du har hos PDGA. Hvis du ikke har en rating så kommer du i mange tilfeller sist i køen. Sporten vokser også i Norge og plassene i turneringene begynner det å bli rift om. Alle Norgescuper i 2018 baserer påmeldingen på ratingen du har hos PDGA, samt plasseringer i 2017. Begynn å bygg din rating allerede nå så vil dine muligheter for å komme med på turneringer bli vesentlig større.

Du kan melde deg inn eller fornye medlemskapet ditt på PDGAs egne websider. Et medlemskap koster 20$ for amatør- og juniormedlemskap, og 30$ for promedlemskap.

Turneringer

I 2017 var det rekordmange turneringer, og også rekordmange deltagere i de lokale klubbenes ukesgolfer. 2018 ser også til å bli et aktivt år for spillere over hele landet, med flere regionale tourer og turneringer allerede annonsert. Full oversikt over turneringer finner du i vår terminliste, som oppdateres fortløpende utover sesongen.

 

Skroll til toppen