Favorittene innfridde på Stovner

Øyvind Jarnes og Lykke Lorentzen cashet inn hver sin triumf i årets andre norgescupturnering.

Øyvind Jarnes (i midten) vant åpen klasse, med Knut Håland og Olav Breistein på plassene bak.

Fra start til slutt
I åpen klasse fikk Øyvind Jarnes fra Langevåg opp en tidlig ledelse med en formidabel 1050-ratet runde på den meget krevende Stovner-banen – en ledelse som i realiteten aldri var truet. Det avgjørende momentet var Jarnes sin «eagle» i finalerunden på hull 5. Nærmest Jarnes kom klubbkamerat Knut Håland med Olav Breistein fra Bergen på tredjeplass. Disse tre var i en egen klasse etter tre spilte runder- og hadde seks kast ned til de tre spillerne som endte på fjerdeplass.
– Jeg hadde en velfungerende plan, jeg putta bra og gjorde ingen store feil. Dette er en bane som passet meg glimrende, og årets layout holder høyt internasjonalt nivå, sa Jarnes, som med denne seieren også overtok ledelsen i norgescupen sammenlagt. En norgescup han vant i fjor.
Resultater her: https://www.pdga.com/tour/event/46074

Lykke – igjen
Lykke Lorentzen vant nok en gang en stor turnering i suveren stil. Med et ratingsnitt på sterke 953, hadde hun delt seieren om hun hadde spilt i masterklassen for herrer. Med solid spill, god putting og få store feil, vant hun foran Anniken Steen med hele 27 kast. Ingvild Lønvik ble nummer tre.

Ekeberg tok resten
Ekeberg Sendeplateklubb stakk av med de tre andre klasseseirene. Norgesmester Morten Kristiansen tok en kvalitativt sterk juniorklasse, Thomas Donsig vant i grandmasterklassen og Mats Bentzen i mesterklassen.

Arrangøren fornøyd
Den rutinerte arrangøren Stovner frisbeeklubb hadde snekret sammen en bane som trolig er blant de tøffeste som noensinne er spilt i en norgescup. Dagen derpå sitter TD Jon Martinsen med en god følelse.
– Vi er godt fornøyd med tilbakemeldingene på både arrangement og bane, spotterne og våre frivillige var fornøyde, spillerne er fornøyde og da er vi også fornøyde, sa TD Jon Martinsen.

PS! Finalegruppe i åpen klasse ble filmet. Den skal etter planen dukke opp her: https://www.youtube.com/channel/UCRwrc8uKzmuLyZAFJiZrADA/videos
Skroll til toppen