Følg Sune i «Mesternes Mester» på NRK


Lørdag kl.1955 er det premiere på 4 .sesong av «Mesternes mester» og vår egen frisbeekonge Sune Wentzel er med som deltager. Programmet skal gå hver lørdag i 10 uker og er et realityprogram hvor gamle idrettshelter konkurrerer i 30 forskjellige og varierte øvelser.

Opptak i Ungarn i høst

Opptakene ble gjort ved Balatonsjøen i Ungarn over fire uker nå i høst og det var en svært fornøyd og opprømt Sune som kom tilbake fra Ungarn i oktober. Vi som kjenner Sunes konkurranseinstinkt og både fysiske og psykiske egenskaper vet at han har gode muligheter til å gjøre det bra i denne type konkurranser. Det er antagelig psyken som står sterkest og kondisen som står svakest hos Sune som nettopp har fylt 40 år men han gjorde en innsats med bl.a. sykling til jobben i ukene før opptakene.

Frisbeefeber

Sune Wentzel

Sune har ikke ligget på latsiden når det kommer til å promotere frisbeesporten under programmet. De andre deltagerne har fått god opplæring i frisbeekasting og flere av de ble hekta på kasting i fritiden under innspillingen. Folk som har vært med på produksjonen spår en skikkelig opptur for frisbeesporten etter at serien har gått på TV. Vi forventer derfor mye god reklame for frisbeesporten de nærmeste lørdagene. Repriser av programmet går på mandager og episodene blir etterhvert tilgjengelige på NRK nett-TV. Følg med…

Mer info finnes bl.a. på facebook og NRK

Deltakerne i Mesternes mester 2012 er:

(Klippet fra NRK.no)

1. Trude Dybendahl er en tidligere langrennsløper. Hun har 8 verdenscupseiere, 3 OL-medaljer og 6 VM-medaljer. Øverst rager individuelt VM-gull fra Val di Fiemme i 1991

2. Roar Strand er Norges mestvinnende fotballspiller gjennom tidene med 16 seriemesterskap for Rosenborg. Han er den eneste som har spilt toppfotball i fire tiår. Han har spilt 107 kamper i Champions League, 42 landskamper og var med på begge Drillos VM-sluttspill på 90-tallet.

3. Astrid Lødemel er en av Norges aller mest kjente kvinnelige alpinister. Hun var spesialist i fartsdisiplin, tok sølv og bronse i Super-G i 1992 og sølv i utfor i VM i Morioka i Japan i 1993.

4. Tor-Arne Hetland tilhørte i flere år den absolutte verdenstoppen i langrennsprint. Han ble tidenes første verdensmester i langrennsprint i Lahtis i Ski-VM 2001 og fulgte opp med OL-gull i Salt Lake i 2002. Han kan også vise til 11 enkeltseire i verdenscupen og 5 NM-gull.

5. Henrik Bjørnstad ble den første norske golfspiller som kvalifiserte seg til den prestisjetunge PGA Touren i USA. Han kan også skilte med en rekke høye plasseringer i sin karriere blant annet en andre plass i Hong Kong Open 2001.

6. Linda Grubben er verdensmester både i individuelt og i stafett i skiskyting. I OL i Salt Lake 2002 tok hun sølv i stafett og har i tillegg vunnet 8 verdenscupseiere

7. Thomas Hansvoll ble historisk da han slo ut Ole Klemetsen i Nordisk mesterskap i lett tungvektsboksing. I 2003 ble han interkontinental mester i cruiservekt og året etter ranket som nummer 1 i verden i sin vektklasse av WBO.

8. Bente Nordby er rangert som en av verdens beste kvinnelige fotballkeepere gjennom tidene. Hun ble europamester, verdensmester og olympisk mester for Norge

9. Linda Cerup-Simonsen het Linda Andersen da hun ble historisk og vant OL-gull i seiling i Barcelona i 1992. Med dette ble hun Norges første kvinnelige gullmedaljevinner i et sommer-OL. For sin prestasjon i Barcelona mottok hun Fearnleys olympiske ærespris og var norsk flaggbærer i sommer-OL 1996 i Atlanta.

10. Sune Wentzel er 6 ganger verdensmester i frisbee. Han ble i 1993 første ikke-amerikaner til å ta VM-tittelen og samtidig den yngste til å ta tittelen. Sune Wentzel har satt verdensrekord i innendørs lengdekast to ganger.

5 hendelser på “Følg Sune i «Mesternes Mester» på NRK”

  1. Gleder meg til å se på NRK igjen. Tipper Sune holder koken lenge, men at han ikke når helt opp. Skal vi si nummer tre?

  2. Tot Arne,Roar og sune kommer videre,sune holder lenge men vinner ikke tror jeg…. Han blir sikkert nr 2 eller 3
    tror Tor Arne vinner eller blir numer 2 ,det samme med roar
    Man håper sune vinner ♥♥♥ ♥Sune Wentzel ♥

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen