Disksportens Dag

suneSøndag 2. juni 2013 er det duket for tidenes første «Disksportens Dag» over hele det norske land. Disksportens Dag er et familievennlig arrangement i regi av klubber over hele landet, hvor du som er nysgjerrig på idretten kan få et nærmere innblikk i de forskjellige grenene innenfor disksport som omfatter diskgolf, ultimate, freestyle, guts, discathon, presisjon, lengde, SCF (MTA/TRC), og DDC. Du kan lese mer om de forskjellige grenene her!. Les videre for å se hvor i landet det blir arrangement.

Arrangementet har sin opprinnelse i «Frisbeegolfens Dag» som har vært arrangert av Stovner Frisbeeklubb i en årrekke, og som nå har forgrenet seg til klubber rundt omkring i Norge under navnet «Disksportens Dag» med Disksport Norge (DSN) som pådriver. Stovner Frisbeeklubb har under sine årlige arrangement lagt stor vekt på det folkelige hvor innholdet har vært enkelt og tilgjengelig for «mannen i gata» med utlån av utstyr, instruksjon og veiledning ved klubbens medlemmer, familievennlige konkurranser, musikk, mat og drikke samt underholdning – med andre ord en hyggelig søndag sammen med familie og venner. Det er viktig for idretten at man tar vare på gode tradisjoner, og DSN retter en stor takk til Stovner Frisbeeklubb for at de får lov til å ta del i deres kunnskap, videreføre denne tradisjonen og spre den ut over det ganske land.

Arrangerende klubber vil legge til rette for at du som uerfaren utøver får basis informasjon og veiledning i spillets regler og grunnleggende teknikk ut ifra de rammene klubben har lagt for markering av dagen – dette vil variere fra klubb til klubb da forutsetningene for gjennomføring er ulike, men at det blir en hyggelig dag er det ingen tvil om.

Følgende klubber arrangerer Disksportens Dag:

Trykk på linkene for mer info om bl.a. sted og tid

Bodø Frisbeegolfklubb
Kvadraturen Frisbeegolfklubb (Kristiansand)
Pancake Circle Limited (Lørenskog)
Trondheim Frisbeeklubb
Stovner Frisbeeklubb
Sandefjord Frisbee

Skroll til toppen