Danielsen leder NM før finalen

Sula2Hurtiglinker: Hjemmeside Resultater DSNResultater PDGAFacebook Grupper dag 3Bilder
NM på Sula dag 2 er ferdig og kun siste dag og finalerunden gjenstår på søndag. Anders Nødland Danielsen fra Ekeberg spilte nok en knallgod runde på 79 (-11) og leder fortsatt i Open-klassen. Dagens beste runde kom fra fjorårets Norgesmester Ståle Stai Hakstad fra Kristiansund med 77 kast (-13) som er banerekord og som førte han opp på foreløpig 2.plass, kun 2 kast bak Danielsen. Espen Møkkelgjerd spilte fortsatt solid og ligger på 3.plass, kun 2 kast bak Hakstad. Hakstads 77-runde fikk derimot samme rating (1029) som Danielsens 78-runde i går. Det betyr at hele spillerfeltet har gått i snitt 1 kast bedre på dag 2 enn på dag 1. Dette kan skyldes delvis at det var mindre vind på dag 2 og at spillerne har blitt bedre kjent med banen etter første runde.

I Mastersklassen (40år+) er det ikke uventet lokalfavoritten Per Magne Juliebø som regjerer på toppen med 11 kast forsprang på Stig Sodeland fra Bærum. Hele 9 kast bak Sodeland kommer det veldig tett med 6 spillere innenfor 4 kast differanse. som kjemper om pallplassering i finalen søndag.

I dameklassen Har Lydie Hellgren slått til med en kjemperunde i dag på 95 og leder dermed 8 kast på tittelforsvarer Sigrid Vikan Sandum. Lydie har forøvrig bursdag på søndag så hvis dette holder inn blir det en fin Norgesmestertittel i bursdagsgave.

Vi venter spent på Sunesport’s videoblogg fra dag 1 og 2 som er litt forsinket. I mellomtiden kan dere nyte noen fine bilder fra dagens runde som er tatt av fotograf Pål Andre Måseidvåg

Skroll til toppen