Dag 1 av DGWT med McAce og solid norsk innsats

Andre Johnsen i god stil i Tsjekkia. Bilde: Disc Golf World Tour
Andre Johnsen i god stil i Tsjekkia. Bilde: Disc Golf World Tour

Første dag Konopiste Open i Tsjekkia er over, med solid norsk innsats i den lengste turneringen i Disc Golf World Tour. Espen Møkkelgjerd ligger på en solid 16 plass, men det som ble den store snakkisen ble Paul McBeth med sin ace på hull fire. 

Turneringen i Tsjekkia er andre runde i den nystartede Disc Golf World Tour, og det er syv nordmenn i feltet. Den spilles i den vakre parken ved Konopiště slott, ved byen Benesov sør for Praha. Dette er tredje utgave av turneringen som i fjor ble vunnet av KJ Nybø, men i år har banen blitt re-designet og er hele 3353 meter lang med 8 par tre, 7 par fire og 3 par fem. Etter dagens runde ligger finske Jalle Stoor likt med Simon Lizotte, som hadde en fantastisk eagle på det 311 meter lange hull 11. Begge ligger med -12 og best av de norske er Espen Møkkelgjerd på -5 etter første dag, med godt vær men mye gjørme. Etter dette finner vi Ståle Hakstad og Andre Johnsen på delt 26 plass med minus 2.

Dagens snakkis var dog Paul McBeth og hans flekskast på hull 4, som gikk rett i kurven. Ace i HD fra flere vinkler alltid vakket, og med en slik kontroll og grasiøshet er det vanskelig å ikke bli imponert.

 

Skroll til toppen