Bergen Open – Jostein Håland leder etter dag 1

Årets første norgescup, Bergen Open, er i full gang og første dag er ferdigspilt med 2 runder. 90 spillere fra norgeseliten i frisbeegolf er med og for mange ble dette årets første møte med frisbeesesongen. Været er bra og banen er vissnok i bra stand men litt gjørmete enkelte steder. Jostein Håland leder Open-klassen og Sigrid Sandum leder dameklassen etter dag 1.

Topp 6 i Open

Etter de to første rundene i Bergen er det 2 spillere som skiller seg ut med spesielt gode resultater; Jostein Håland fra Sula og Anders Danielsen fra Ekeberg. De har hhv 102 og 104 kast etter 2 runder og neste utfordrer er Rune Langemyr på 107 og Magnus Pettersen på 108. Forhåndsfavoritt Espen Møkkelgjerd ligger foreløpig på en 5.plass med 109 kast. Anders Haugen fra Bergen som vant i fjor, lå bra an etter første runde men falt ned til en foreløpig 6.plass etter 2.runde.

Banerekord til Anders Danielsen

Både Anders og Jostein spilte en meget bra 2.runde med hhv 47 og 48 kast. Anders tok dermed ny banerekord og denne runden ble rated til hele 1046 på pdga.com.

Sigrid klart best av jentene

Blant jentene var det Sigrid Sandum som dominerte dagens 2 runder med 135 kast, hele 13 kast forran Linda Wulff på foreløpig 2.plass. Hele 15 jenter er med på turneringen og det er kun 2 ganger tidligere vært flere deltagende jenter på en norgescup. Dette lover bra for jentemiljøet i 2011.

To ace i første runde

I løpet av første runde var det hele to «hole in one»: Håvard Eggestøl på hull 2 og Halvor Kippe på hull 5.