Åpning av Surnadal Frisbeeklubb

Surnadal FrisbeeklubbForrige uke ble den nye 18-hullsbanen til Surnadal Frisbeeklubb klargjort, og alt er klart for offisiell åpning søndag 17. april. Banen er utvidet fra de opprinnelige 13 hullene som har stått der litt over et år, og nå er det klart for en søndag i frisbeegolfens tegn med spredning av sporten i kommunen som i 2012 ble kåret til Årets Ungdomskommune. Kommer vi til å se enn oppvekst av juniorer også i Surnadal?

Initiativtaker til Surnadal Frisbeeklubb er Kenneth Hagen Brattetaule som startet prosessen i 2014 for å få tillatelse og penger til å sette opp en bane på Øye i Surnadal, og etter å ha fått støtte fra sponsorer ble det til slutt satt opp en 13-hullsbane med 9 kurver. Banen står i et større idrettsanlegg med skoler, fotballbane, idrettshall og mer til, og vil med andre ord kunne bli en viktig rekruttidrett i et aktivt sportsmiljø.

Det mangler fortsatt ting som noen flere tee`er og teesigns, men dette skal være i plass til åpning. Surnadal Frisbeeklubb har også blitt en del av Surnadal Idrettslag og en del av NAIF, og vil denne sesongen avholde to serierunder i uken frem til uke 35. Under åpningen vil det være rekrutering som står på tapetet med invitasjon av nybegynnere for å prøve disker og lære seg teknikk på bane, og en serierunde med premiering til topp 3.

Første serierunde vil starte tirsdag 12. april klokken 18.00, mens åpningen søndag 17. april vil være klokken 12.00.

Surnadal Frisbeeklubb

Skroll til toppen