Andre Johnsen vant Arendal Open for andre år på rad

Etter noen regntunge dager i Arendal var det til slutt Andre Johnsen som sto øverst på pallen for andre år på rad. Også i dameklassen ble det seier til den regjerende mester, da Lydie Hellgren til slutt dro i land en solid seier. Frisbeegolf TV har snakket med vinnerne og tatt stemningen etter vel gjennomført turnering.

Selv om en forførende treningsdag på fredag var solfylt og behagelig, var de to konkurransedagene heller regntunge og grå. Det satt dog ingen stopper for humøret hos deltagerne, som kom til en nystriglet Kloppedal Frisbeegolfbane takket være iherdig innsats av arrangørklubben SSK Frisbee.

I Open gikk fjorårsvinneren Andre Johnsen fra Skien Frisbeeklubb inn i finalene med en komfortabel ledelse, noe han beholdt gjennom både semifinale og finale. Imponerende innsats var det også blant hans klubbkamerat Peter Lunde, da 16-åringen tok sin høyeste plassering noen sinne i en NC i Open. Dette gjorde han foran Espen Møkkegjerd fra Stovner Frisbeeklubb og Anders D. Haugen fra Stormkast, som delte tredjeplassen.

I Open Dame var det også den regjerende mesteren som tok seieren, nemlig Lydie Hellgren fra Sukkevann Frisbeeklubb. Dette gjorde hun over Sigrid Sandum fra Trondheim Frisbeeklubb, og Hanna Hugoson fra Stormkast. Dermed har Lydie tatt et solid grep om Norgescupen, med to av to mulige seiere så langt i år.

I de øvrige klassene var det Jonas Pettersen som vant junior, Frank Wulff som vant master etter en dramatisk finale, og Terje Rørmark som vant Grand Master.

Se alle resultater her: Resultater PDGAResultater DSN

Jeinekameratene fulgte finalen i Open og stilte som vanlig med glimrende kommentering fra Ola Stakkeland og gjestekommentator Håvard Frøysa. Dette kan du se ved å følge denne linken. 

Skroll til toppen