2DC’11 – 2 Disc Challange på Ekeberg

Det er fortsatt ledige plasser til 2DC 2011 på Ekeberg førstkommende søndag, 23. oktober. Dette er en veldig kul konkurranse hvor man kun har lov å spille med 2 disker. (F.eks en putter og en driver). Det pleier å være fete spillerpakker også, så meld dere på! Siste frist for påmelding og betaling er på torsdag 20. oktober.

Les mer info fra arrangøren:

 VELKOMMEN TIL ÅRETS 2 DISC CHALLENGE – 2DC’11

Som lovet vil vi forsøke å gjøre dette til en årlig tradisjon, som en anderledes avslutning på konkurransesesongen.

Kjenner du ikke til 2DC så er det en enkel konkurranseform som forhåpentligvis appelerer til de mange ”ferske” spillerne, de som nylig har startet – og som ikke har deltatt i en konkurranse ennå. Dette er ikke bare for Norges Cup, NM, Ekeberg Open spillere – tvert i mot! Tanken bak, og det vi håpet var at alle de nye spillerne ville bruke denne uhøytidlige og litt anderledes konkurransen som et springbrett – til de større og mer seiøse turneringene neste år.

2DC er to runder med kun 2 disker – og en enkel puttechallenge mellom rundene, hvor man skal putte en-eneste gang (med en av sine to disker).

Skulle det skje at du får ”lost disk”, må du fortsette med den du har igjen. Skulle noen være så uheldige, så trøst dere med at andre kan ha mista begge 2 – og må spille resterende hull med markøren sin (for det har vi lagt inn som en spesialregel i 2DC).

Så finn fram 2 favorittdisker, eller de 2 du har og møt opp til årets konkurranse – selv om du ikke har fått meldt deg på og betalt. Det er bare å komme 10 på halv ti på søndagen (23. oktober) ta med deg 300.- i kontanter også Vips, så er du med og har det gøy du også.

Du får spillerpakke, selv som etteranmeldt – men husk mat og drikke | for det får du ikke!

Vi spiller i to klasser: Dame og Herre

Kort oppsummering av 2DC’11

2 runder, hvor vi i runde to deler inn grupper etter resultat. Dvs score fra 1 runde og fra PutteChallenge sammenlagt avgjør puljeinndelingen før runde 2.

Finalen i begge klasser blir av typen ”throw from the circle” på 5 hull. Spesielt, artig og ikke minst meget publikumsvennlig. Så får vi håpe at de som ikke skal spille finalen, gidder å se på de som skal.

Det er premier for CTP og Longest drive – i tillegg er banen gjort litt ”tight’ere” , bare sånn for gøy. Så ikke bli forbannet på noen, hverken regler eller oss – alt er gjort i beste mening.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE | TA GJERNE MED DEG VENNER, FAMILIE – VI HAR PLASS TIL FLERE.

PS. Du kan spare en 50-lapp, ved å registrere deg på WWW.MUSELUNDEN.NO.
Husk bare at seneste betaling via nettbank, må skje før kl 12 torsdag.
Når du ikke det, men har registrert deg – skal du bare ta med kr. 250.- på søndagen (ja, og 2 disker)

Link til turneringens hjemmeside

Skroll til toppen