Kveseth vant suverent på hjemmebane

KvesethHåkon Kveseth fra Hamar vant suverent på hjemmebane i helgen etter storspill på søndagen. Han spilte runde 3 på 46 kast som er 12 under par! Den ga en rating på hele 1060 som er i verdensklasse. I finalen økte han ledelsen ytterligere 4 kast på Andre Johnsen fra Skien som kom på 2.plass. To kast bak Andre Johnsen ble det likt mellom Anders Haugen og Ståle Hakstad og etter sudden gikk 3.plassen til Hakstad.

Se Frisbeegolf TVs oppsummering av turneringen:

Se også vårt intervju med Kveseth etter hans fantastiske 3.runde:

I dameklassen vant Lydie Hellgren hårfint med 2 kast foran regjerende norgesmester Sigrid Sandum. Et stykke bak var det veldig gjevnt om 3.plassen som gikk til en helt ny og lovende spiller fra Elverum; Jannicke Holen Hjemli.

Vinner av Junior-klassen, Ole Thobias Synstad, har spilt bra i hele år og viste seg virkelig fram denne helgen med resultater som ville gitt han 2.plass i Open. Synstad kommer fra Sukkevann Frisbeeklubb i Kristiansand og har spilt frisbee i bare 2 år så dette er nok en spiller vi kommer til å se mye mer av framover. 2.plass i Juniorklassen gikk til Jonas Pettersen fra Skien.

Master-klassen var rekordstor på hele 33 spillere og nivået her er nå større enn noen gang. Det var Frank Wulff fra Stovner som tok seieren med god margin etter bl.a. en meget god 3.runde på 51 kast (-7). Grandmaster ble vunnet av Rune Kvåvik fra Kristiansand.

Alle resultater kan sees her: DSNPDGA

Se masse flotte bilder fra turneringen (tatt av Kristian Dillerud)

Finalen i Open ble filmet og streamet direkte på facebook. Se direktesendingene her: