Frisbeegolf.no forum
https://www.frisbeegolf.no/forum/

PDGA nummer
https://www.frisbeegolf.no/forum/viewtopic.php?f=2&t=2077
Side 1 av 1

Forfatter:  nodde [ 18 Mar 2013, 18:24 ]
Innleggets emne:  PDGA nummer

Hei.

Noen som vet hvor lange det tar og gå PDGA nummeret? Har ventet nå i noen uker, og sendt mail, men intet svar..

Forfatter:  ingoball [ 18 Mar 2013, 21:44 ]
Innleggets emne:  Re: PDGA nummer

jeg vet det stort sett, men finner ingen "nodde" i innboksen min. hva kaller du deg sånn til vanlig?

-ingar

Forfatter:  Groa [ 18 Mar 2013, 23:46 ]
Innleggets emne:  Re: PDGA nummer

Er jeg sendt inn nå da?:)

Forfatter:  ingoball [ 19 Mar 2013, 00:22 ]
Innleggets emne:  Re: PDGA nummer

Groa skrev:
Er jeg sendt inn nå da?:)


Har du betalt nå da?:)

Forfatter:  Groa [ 19 Mar 2013, 09:51 ]
Innleggets emne:  Re: PDGA nummer

Jeg har betalt for flere uker siden jeg:)

Forfatter:  møkkis [ 19 Mar 2013, 14:50 ]
Innleggets emne:  Re: PDGA nummer

Hvorfor ikke opprette en paypal konto på pdga norge og kjøre alle betalinger gjennom der. Kan enkelt legges opp på denne siden om admin ønsker. Da slipper man å administrere seg ihjel og det er mindre rom for feil. Koster en liten andel i provisjon og avgift men den kan dekkes inn med å øke avgiften med 20-30 kr. Bare en tanke.

Forfatter:  ingoball [ 19 Mar 2013, 16:45 ]
Innleggets emne:  Re: PDGA nummer

tenker du får å få til betaling og registrering samtidig? for det hadde vært veldig greit.
det hadde vært ganske greit hvis folk hadde registrert seg og betalt med en gang. Man får epost med betalingsinfo ganske umiddelbart.
det som skaper litt ekstra arbeid er når folk registrerer seg men ikke betaler. Så kommer plutselig en betaling flere uker senere.
men ja, det optimale hadde jo være en registrering og betaling i et. skal se på hvilke løsninger som evt kan tas i bruk.

Forfatter:  Groa [ 19 Mar 2013, 16:58 ]
Innleggets emne:  Re: PDGA nummer

Eller bare gå inn på pdga.com og fornye medlemskapet der. Jeg fant ut etter at jeg hadde betalt at det var billigere og tar kortere tid.

Forfatter:  nodde [ 20 Mar 2013, 08:02 ]
Innleggets emne:  Re: PDGA nummer

Fikk mail nå om at det var gjennomført og PDGA nr mottatt :)

Ja er en litt tungvindt måte og gjøre det på om man først må sende det inn til dere, for så at dere registrer oss på pdga og betaler. Om jeg skjønner det rett?

Forfatter:  ingoball [ 20 Mar 2013, 10:25 ]
Innleggets emne:  Re: PDGA nummer

ja, det er en litt tungvindt måte for oss (spillere og meg som administrerer). tanken da ordningen ble startet var at PDGA sentralt skulle slippe å registrere alle spillere en og en ved at de ulike representantene sendte inn lister med flere spillere om gangen. Dette og et par andre ting gjorde at det skulle være billigere å registrere via representantene.
Den gangen var det ganske stor forskjell på prisene og PDGA hadde ikke noe internasjonalt medlemskap som alternativ på PDGA-store. Prisene via PDGA-repressentantene er også forskjellige for pro og am, det er det vel ikke på via PDGA (for internasjonale spillere). Nå har det kommet et alternativ uten bladet og da er prisen for PRO ganske samme gjennom PDGA og meg. Du sparer ca 20 kroner via meg pga en behandlingsgebyr på 3 dollar.
Nå skal jeg innrømme at jeg ikke har justert prisene i forhold til valuttakurser på en stund så det er kanskje litt høy pris, særlig på PRO-medlemskapet, jeg har rett og slett ikke tenke på det.
Ordningen via meg har også blitt mye tregere. Før kunne jeg sende inn mandag kveld og få med listene på onsdag. Nå må jeg sende inn før 18:00 på fredag.
Konklusjonen er vel at hvis du skal ha promedlemskap og trenger det litt kjapt er det smartere å gå via http://www.pdgastore.com/store/memberships.html, men husk å klikke vekk magasinet hvis du ikke vil ha det ;)

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/