Eagle svevde høyt på Øverås

Eagle Mc Mahon kom, leverte varene og vant som han ville på PCS-open 2019.

Verdensklassespilleren fra Colorado i USA lekte seg til en seier på årets PCS-open: han vant med massive 21 kast og snittet på 1065 ratet golf – så vidt vi vet har dette aldri tidligere vært gjort på norsk jord. Han spilte de tre beste rundene samt den beste finalen og var i en egen klasse.

Dermed 30000 kroner inn på amerikanerens konto!

Øyvinds Jarnes var den som var nærmest amerikaneren før finalerunden med golf på 1020-nivå jevnt over, men et kraftig overtråkk ( sjekk Latitude 64 Norge sin livestream på Facebook, hull 11) på runde tre gav Jarnes en tøff finalerunde og han mistet pallen med minste mulige margin. Dermed knep Avery Jenkins  andreplassen, mens Peter Lunde knep tredjeplassen.

Staalesen holdt unna
Katarina Staalesen viste igjen at hun for tiden nok er landets beste kvinnelige spiller. Hun snitta på 916 i turneringa, var i ledelsen hele veien og vil nok på neste ratingoppdatering ta over som landets høyeste rangerte spiller på damesiden. Anniken Steen endte fire kast bak Staalesen og tok andreplassen, mens Sigrid Sandum ble nummer tre. Mange hadde nok forventet at fjorårsvinner Lykke Sandvik skulle være med å kjempe om årets seier, men hun lå 14 kast bak teten etter de to første rundene og stilte aldri til start på finaledagen.

Nå i kveld avsluttes årets PCS-open med den legendariske banketten der Jørn Gjelsten Lufall er sirkusdirektør.