Julegavetips til en frisbeegolfer

Det er nå bare 3 uker igjen til jul og det er på tide å kjøpe julegaver, men hva gir man til en frisbee-geek som kun tenker på frisbee året rundt og som har alt som er å få tak i av disker og bagger og sekker og annet utstyr? Her er et par gode julegavetips til deg som trenger å kjøpe gave til en frisbee-entusiast.

1. DVD: PDGA Professional Worlds Championships 2010

Denne DVD’en ble lansert på torsdag og er antagelig den mest proffesjonelle videoproduksjonen av en major-turnering som hittill er blitt laget. DVD’en er produsert av River’s Edge Digital Media og varer i ca 2 timer med alle 9-hulls finalene og intervjuver. Den koster $25 (tilsvarer ca 150 kr) og kan nå kjøpes på PDGA store. Se følgende preview på youtube.

2. Sokker: Guru Disc Golf spesialsokker

Verdens første spesialutviklede Disc Golf sokkene med det unike kurvdesignet til Søten som ble lansert på Gålå i år er nå å få med ull også. Sune har tidligere påstått at med disse sokkene kaster du lenger og setter puttene bedre. Årets julegave til hard core golfere! Dette er fra samme fabrikken som utviklet den første Ulvang-spesialsokken, for de som har et forhold til landets mest solgte sokk. Disc Golf sokken er bare rimeligere:) Koster 49 kr pr par for bomull og 69 kr for ull. Kjøpes på Sune Sport.

3. Sko: Keen Milo Frisbeegolf sko

Dette er skoene ALLE frisbegolfere ønsker seg og de som har de fra før ønsker seg et par til. Dette er garantert en slager på julekvelden for de som spiller frisbeegolf. MILO er designet for å tåle selv de mest krevende forhold med KEEN.DRY ™ vanntette system, forsterket tåbeskyttelse, asymmetrisk snøring og overlegent grep mot underlag. Holder føttene tørre, beskyttet og på plass. Koster nå bare 700kr på Sune Sport. PS: Hvis selve gaven kan vente til april er det sikkert mange som ville satt pris på en forhåndsbestilling av den nye Keen Milo2 som bl.a. er forsterket i sømmer og såler.

Mest sannsynlig er du som leser dette en frisbeegolfer selv og derfor bør du dele linken til denne artikkelen til dine nærmeste 😉 Send linken på mail og del den på facebook-profilen din. Hvis noen har andre gode julegavetips til frisbee-elskere så skriv en kommentar under denne artikkelen.

God Jul !

Skroll til toppen