Intervjuserie: Bunker19

Langt ute mot sjøen på Hisøya i Arendal ligger et fort og noen bunkere. Denne gjengen holder Sørlandet frisbeeaktive igjennom hele vinteren. Vil du lære mer? Se her da vel.

Hvordan vil du introdusere shopen deres med en setning? Få med sted, lokaler, nettbutikk o.l.

Hei, vi er Hisøy disksport, Fortet. Bunker19 shop er en godt utstyrt lokal shop som kan skaffe det meste. Vi holder til på sandviken fort Hisøy.

Hvordan har 2018-sesongen vært for dere?

2018 sesongen har vært veldig god for oss! Har hatt en del turneringer og holder på med Vintersjein når sesongen er over. Dette er noe vi lager selv som er satt opp av flere turneringer med en sammenlagt seier til slutt! Første vintersjein var det 65 deltagere.

Har dere noe spennende for 2019-sesongen som dere ønsker å dele med folket?

2019 blir et spennende år for oss! Uten at vi kan si noe mer om dette enda.

Hvordan bidrar dere inn i lokalmiljøet per dags dato, og hvilke planer har dere for videre arbeid inn mot frisbeemiljøet både lokalt og evt. på landsbasis?

Vi bidrar med bygging av 9 hulls baner hvis noen spør oss om råd osv. Vi sponser også premier hvis vi blir invitert med på andres arrangement for å stille med proshop og hjelp. Vi jobber med utvikling av klubben sånn at vi kan bidra litt mer til frisbeenorge.

Nevn en disk, et tilbehør, eller noe annet som norske frisbeegolfere ikke har i bagen sin som en og alene gjør at vi henger etter på verdensbasis.

En god caddybok på alle baner er veldig nyttig, og det er det ikke alle som har.

Dere har dere det. Planlegging og gjennomførte caddiebøker kan ta oss et sted videre. Om noen dager hører vi fra Tønsberg, og nærmere bestemt DGshop.

Skroll til toppen