Frisbeegolf.no forum
http://www.frisbeegolf.no/forum/

Kriteriene fra DSN Ikke Gjennomtenkt
http://www.frisbeegolf.no/forum/viewtopic.php?f=2&t=2448
Side 1 av 1

Forfatter:  jonnygwiz [ 19 Mar 2017, 13:15 ]
Innleggets emne:  Kriteriene fra DSN Ikke Gjennomtenkt

Fikk denne hyggelig meldingen igår kveld (det fikk sikkert 4 andre spillere og): "Hei. Det viser seg at det er en feil i systemet ved påmeldingen til NC i Skien. I Norgescupkriteriene som ble vedtatt av klubbene skal det være følgende antall spillere i de ulike klassene: 40 i Open, 10 i dame, 15 i junior, 15 i master og 5 i grand master pluss 5 wildcards. Dette gjelder frem til og med fase 4. I fase 5 frigis de plassene som er ledige fra alle klasser. Dette er også forklart på påmeldingssiden til turneringen.
I klassen Grandmaster var det en feil i systemet som åpnet for at flere enn 5 kunne melde seg på i klassen før fase 5. Dette beklager vi og feilen skal være funnet og rettet. Som arrangørklubb har vi ikke noen ansvar for dette da det er seksjon disksport og Skoorin som har laget påmeldingssystemet.
Vi må dessverre stryke din påmelding. Din innbetalte påmeldingsavgift blir refundert i sin helhet."

5 plasser til grandmaster når det er meldt flere på GM klasse enn alle de andre (bortsett fra Open)? Og 2 av disse plassene er reservert til spillere med dårligere rating enn andre som ikke får plass? Hva driver dere med? Norgescupkriteriene ble ikke gjennomtenkt og ødeleger deltagelse i discsport generelt. Til og med i Ultimate. NC konkurranse i GM klasse er meningsløs hvis GM får så få plasser i vanlig NC turneringer. Anbefaler at vi spiller en annen serie hvor vi får alle GM spillerne med.
Bilde

Sees på Vestfold tour eller hverdagsgolf!

Forfatter:  Odne [ 23 Mar 2017, 10:39 ]
Innleggets emne:  Re: Kriteriene fra DSN Ikke Gjennomtenkt

Dette er jo ganske urettferdig da.
Spesielt med tanke på at man kunne ha meldt seg på i vanlig Master og kommet med.

Rart at ikke noen tar kontakt og beklager...

Forfatter:  Ding [ 25 Mai 2017, 15:45 ]
Innleggets emne:  Re: Kriteriene fra DSN Ikke Gjennomtenkt

Det er bra at klubbene samarbeider og "tester" ut forskjellige format. Dette er utelukkende for å bedre kvaliteten på norgescupene. Man håper og tror at det kommer evalueringer ofte og at hvis forandringer trenges så vil de komme men det må gis rom for å feile også i slikt. Håper Jonny kommer seg til norgescuper fremover!

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/