Frisbeegolf.no forum
http://www.frisbeegolf.no/forum/

Frisbeenorge vokser!
http://www.frisbeegolf.no/forum/viewtopic.php?f=2&t=202
Side 1 av 1

Forfatter:  Alexander Aursland [ 06 Mai 2005, 11:25 ]
Innleggets emne:  Frisbeenorge vokser!

Hei hei!
Veldig gøy å se at frisbeenorge vokser om dagen. Vi i Haugaland frisbeeklubb har nå vokst seg til 25 medlemmer, 21 stk under 16 år. Vi venter flere medlemsskap etterhvert som vi får orden på organiseringen av årets sesong. Har satt et ungdomsstyre som skal ta seg av ulike administrative oppgaver. Målet er at ungdommen selv skal drive barne- og ungdomsavdelingen i Haugaland frisbeeklubb. Ved å gi ungdommen ansvar får vi dem til å engasjere seg i større grad i frisbeegolf, slik at frafallet fra sporten etterhvert som de blir eldre, blir lavt.
Vi har fått opp 8 korger, slik at det var vi som fikk opp Rogalands første frisbeegolfbane :lol: . Offisiell åpning håper vi å få til i løpet av denne måneden.
Har god tro på at Haugaland frisbee på sikt vil gjøre seg godt bemerket i Norgescupen. I år satser vi på å få med en del til NM singel og kanskje pargolfNM.
Etter hvert som medlemsmassen vokser vil nok behovet for nye baner på Haugalandet melde seg. Vi kommer til å lage en del pålebaner rundt diverse skoler og kanskje få opp korger rundt enkelte. Vi satser nå først og fremst på rekruttering, men må nok snart få opp en skikkelig 18-hulls bane for å holde interessen oppe blant ungdom etterhvert som de blir eldre. Problemet er bare at vi ikke har funnet et egnet sted for en slik bane enda...
Stå på videre frisbeenorge!!! Håper flere klubber vil gå inn i skolenfor å rekruttere. Vet i alle fall at interessen for noe annet enn fotball i friminuttene er stort.
Mvh Alexander Aursland, leder Haugaland frisbeeklubb.

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/