Stovner Open 96: Golfseier til Pancake Circle Ltd.

Årets turnering ble lagt opp som en overall konkurranse bestående av golf, DDC og fristil.

GOLF

Det store spørsmålet var om Sune Wentzel kom til å vinne for fjerde gang på rad. Etter 18 hull så det slik ut, han ledet med 6 under par, fulgt av Carlos på 4 under og Frank på 3 under. Men Carlos gikk på 6 under på de neste 18, noe som ga ham en ledelse på 3 kast før 5-hulls finalen. Her spilte Sune seg kraftig opp, og foran siste hull hadde differansen krympet til et kast. På denne avstanden klarte Carlos å redde par med en bra putt, noe som førte til at begge fikk 3 og seieren gikk til Carlos.
I amatørklassen gikk Espen Møkkelgjær en utrolig siste runde på 6 under par og utklasset konkurrentene. Dette er hans første seier i årets NorgesCup, men blir kanskje ikke hans siste, han er nemlig en meget habil golfer.

I Åpen klasse: første plass Sune & Frank; andre plass Svein Atle & Carlos

I amatør: første plass Olav Bakke & Nicholas Blankewoort; andre plass Espen Møkkelgjær & Roy Ove Brenn ; tredje plass Ingar Sandum & Roger Neskvern