Årets første norske PDGA-turnering ferdigspilt

Pallen_NVT1_2016Årets første turnering i Nordvest-touren, Kristiansund Vårkast Cup, ble spilt i går med 41 spillere som gikk 2 x 21 hull på banen i Kristiansund. Dette var en PDGA C-tier og årets første PDGA-turnering i Norge. I åpen klasse vant hjemmefavoritten Ståle Hakstad med 19 under par (57,58) foran Jostein Håland fra Langevåg på 16 under par (59/59). Øyvind Jarnes ble nummer tre med 10 under par (63,61). I master vant Oddgeir Valen med -4 totalt, mens Knut Håland vant junior med -1 totalt noe som ville gitt 4.plass i Open! Vi ser fram til å følge dette unge talentet videre i årene som kommer. Se alle resultater her:

JUNIOR:
1. Knut Håland (132) (5. best av alle deltakere i hele cupen!!!!)
2. Jonathan Lie (150)
2. Marius Urke (150)
4. William Nesseth Breivik (163)

CTP: Jostein Håland (hull 1)

Ståle6
Ståle Hakstad fra klubbmesterskapet i fjor

Det var kun en dame som deltok så det ble dessverre ingen egen dame-klasse denne gangen. Vi håper dette vil bedre seg på Sula i neste runde. Stafettpinnen i Nordvesttouren går videre til neste arrangør som er Tiga Open på Sula 4. juni. Påmelding gjøres ved å sende navn, klasse og e-post til haaland@mimer.no.

Resultater på PDGA med rating (kommer snart…)