Runde 3: Nybo og Sandstrøm alene i toppen

Runde 3 er nå ferdig etter en lang lørdag med to hele runder. Både Karl Johan Nybo og Christian Sandstrøm har nok en gang spilt best av alle på runde 3 med hhv 57 og 55 kast og ligger nå helt likt etter 3 runder. De leder nå med totalt 13 kast på Espen Møkkelgjerd som gikk på 61 kast i 3.runde. Magnus Petersen og Daniel Myrrusten havnet nå litt lengre bak med runder på hhv 69 og 65 kast i 3.runde. Rune Langemyr har derimot kommet seg opp på delt 4.plass med Daniel og Dan. Været har heldigvis holdt seg tørt bortsett fra litt duskregn siste timen i 3.runde.

Camilla dominer dameklassen

Camilla Jernberg fra Sverige dominerer fortsatt dameklassen og har nå økt forspranget fra 11 til 12 kast foran Lydie Hellgren som ligger på en trygg 2.plass 12 kast før nestemann. Det virker som om ingenting kan stoppe den svenske europamesteren fra å vinne dameklassen. Det blir derimot litt mer spennende hvem som tar 3.plassen. Der ligger Sigrid Sandum å kjemper mot svenske Sofie Sandstrøm som ligger 3 kast forran.

Sterk mastersklasse

Mastersklassen er meget sterk med både Simon Faesey og Derek Robins på resultater som ville plassert dem på 3. og 4.plass i openklassen. De gikk 3.runde på hhv 59 og 58 kast og kjemper om en ganske gjev masters-seier. De norske masters-spillerne har desverre ingen ting å stille opp med i internasjonal sammenheng og ligger med bestemann Rune Kvåvik på 8.plass, 43 kast bak lederen.

Solid Andreas i juniorklassen

Juniorklassen ledes av norske Andreas Askeland. Han har spilt 3 solide runder på 65, 66 og 64 kast som plasserer han 14 kast forran 2. og 3.plass før siste runde.

Offisielle resultater ligger ute på DSN resultatservice
Resultatene er også lagt ut på PDGA med beregnet runderating for hver spiller.

Longest Drive

Det ble arrangert «longest drive» konkurranse i dag. For herrene var dette på hull 17 (162m) som i fjor. Verdensrekordholder i lengde, Christian Sandstrøm, vant denne soleklart med et kast som havnet ca 20m fra kurven! Lydie Hellgren vant longest drive for damene på hull 1.

Lindevall ute

Markus Lindevall fra Finland har måttet avbryte turneringen på grunn av en fotskade. Lindevall hadde den 6. beste ratingen før turneringen men spilte ikke på sitt beste i 1.runde med 70 kast.

Finale og golfstart søndag

Søndag morgen kl 0730 starter fjerde og siste runde i turneringen. Denne runden spilles av alle og blir i praksis finalerunden for alle klasser. Det blir golfstart med start for alle på hull 18 og de beste gruppene fra Open-klassen vil gå til slutt. Ledergruppa vil gå ut kl.11.20 og vil avslutte turneringen på hull 17 ca kl.1530.

Spillere og tilskuere oppfordres til å tweete status underveis på twitter #SulaOpen2011.